Monday, April 27, 2009

Turkiye'den selamlar


Blog isine cok uzun bir ara verdiğimi farkındayım. Turkiye'de olmam internete fazla girememem ve buradaki Amerika'ya gore hareketli yasam ve bir de icimdeki isteksizlik eklenince bu kadar ara verdim. Aslında cok guzel sofralara konuk olduk. Yazacak o kadar coook sey var ki bakalım bir kısmını vakit buldukca paylasmaya calışacağım.

Bu yıl ani olan Türkiye ziyaretimiz cok güzel ve dolu dolu geçiyor. İlk defa yıllar sonra İzmir de gerçek bir bahar yaşadık. İzmirliler bilirler soğukken biden sıcak olur yaz gelir bahar yaşanmazdı İzmir de yıllardır. Bu yıl elhamdulillah hem yağmura doyduk, hem de cok güzel bir bahar mevsimi yqaşıyoruz. Etraf sarı beyaz papatyalarla ismini bilmediğim rengarenk çiçeklerlerle bezenmiş vaziyette, çok güzel! resimlerde kardeşimin fotoğraf makinasından İzmir manzaraları...


İnsallah en yakın zamanda annemin ve sevdiğimiz dostlarımızın sofralarından manzaraları da ekleyeceğim arkadaşlar.

Burada sevdiğim bir iş de dernek faaliyetleri. İzmir de kendi grubunda ilk kurulan kadın derneği olan Simin Hanımlar derneği'ndeki organizasyonlara katılmaya çalışıyorum. İzmir'de yaşayan, kendini geliştirmek, seviyeli verimli samimi arkadaşlar edinmek isteyen herkese derneğimizi tavsiye ederim. Şu an katıldığım aile içi mutlulluğu artırmak için düzenlenen 'evlilik okulu' programından notlarımı da zaman içinde sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu arada dernek faaliyetleri gibi organizasyonlarda bulunamayan, benim gibi cook uzaklarda yaşayan, özlem duyan tüm dostlar! www.akwa.us sizler için...
Cok güzel ve bilgilendirici konular, cok özel arkadaşlar, samimi sohbetler ve muhabbet için...

2 comments:

  1. esma, yazali cok olmus ama ben bu post'u yeni goruyorum. bahar bitti de yaz geldi bu arada tabii. bizim bahcedeki agaclar meyve vermeye basladi bile:) turkiye'de hayat cok daha dolu geciyor dedigin gibi ama daha farkli mesguliyetlerle. ist'a yolunuz dusmuyor mu?

    ReplyDelete
  2. Merhaba Esmacim, Izmir gunlerinizin guzel gectigine sevindim. Dernekteki arkadaslara cok selamlar. Ailene de elbette. Fotograflar cok guzel.
    Sevgiler

    ReplyDelete