Friday, February 09, 2007

Bendeniz

Insanin kendinden bahsetmesi hakikaten yemek tarifi vermekten daha zormus. Esmanin da dedigi gibi okuyorum, siliyorum derken insan zorlaniyor. Neyse elimden geldigince kendimi anlatiyim. Ailem Egeli olsa da, ben Adana dogumluyum. Her tatil vesilesinde akrabalarimiz icin Izmir-Manisa yollarina duserdik. Rabbim sila-i rahmin ecrini verir ins. Ilkokul, ortaokul ve lise egitim hayatim Adana'da gecti. 1 yil Izmir'de gecen universite yilindan sonra, uc yildir Amerika'da ogrenciyim(malum odevler, sinavlar). Arkadaslarimla ve ailemle vakit gecirmeye cok ozen gosteririm. Haftasonlari carsiya cikip, birseyler almayi cok severim(tabii ki uygun bir deal ise). Tabiatla bas basa kalip, Allah-u Teala nin verdigi sonsuz guzellikleri zikretmekten cok haz alirim.

Planli ve duzenli olmaya gayret ederim. Esmanin da dedigi gibi, yapilicak cok seyin olmasindan ve vaktin azligindan dolayi vakit nakittir diyerek elimden geldigince her animi dolu dolu gecirmeye calisiyorum. Lezzet testi yapmaya bayilirim, ozellikle annemin ve Esmanin yemeklerini. Ikisi de cok becerikli masaallah. Bu arada hala olmanin keyfini cikariyorum, harika bir duygu. Burada degisik ulkelerden insanlarla tanismaktan cok mutluyum, Rabbim ins elimizdeki imkanlari degerlendirmemizi nasip eyler. Her gurbetci gibi ben de memleket ozlemi cekiyor, Adana'da Toros daglarindaki yayla evimizin balkonunda kendimi elimde cayimla hayal ediyorum. Benim mimliyebilecegim biri kalmadigina gore, burda noktalamadan once eger resimdeki Shamu yu yakindan gormek isterseniz, sizleri Sea World, Orlando'ya bekleriz.

7 comments:

  1. Aysenur cok az tanisabildik ama hem guzel, hem basarili, hem kibar bir kiz oldugunu gormeye yetti. Allah her seyi gonlune gore versin.

    ReplyDelete
  2. aysenurcum, resmi gorunce o gun aklima geldi, ziyarete gelsekte gene gitsek, ne guzel olur.
    selamlar.

    ReplyDelete
  3. Kalimeerocum, dedigin gibi cok az gorusebildik. Ins, buralara birgun yolunuz duserse, bekleriz. Rabbim ins hepimizin gonlune gore versin, iltifatlarin icin de cok tesekkurler...

    ReplyDelete
  4. Ins, Esmacim. Ziyaretinizi dort gozle bekliyoruz :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:51 AM

    Ne güzel anlatışsın :) az da olsa tanıdık seni...Orlando davetin bizim içinde geçerli mi? her ne kadar çokkk uzak bir ihtimal de olsa :)
    Eşimin yeğeni Alabama'da öğrenci bu yaz mezuniyeti var,annesi gidecek,benide götür diyorum :) Hayal işte :)

    Selam ve sevgilerrimle...

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:45 AM

    Aysenurcum kendini tanitirken cok mutevazi davranmissin..Sayilamayacak bircok guzel hasletlerin var.Mesela ben gulusune hastayimdir bilirsin ;)
    Diger yorumculara gore ben biraz daha sansliyim,cunku seninle Orlandoda ayni sehirde yasiyoruz ve birlikte cok guzel zaman gecirebilioruz. Guzel yuzlu ve guzel kalpli arkadasim hep mutlu ol. yiiwwruumm :)

    ReplyDelete
  7. Seymacim, cok tesekkurler. O senin tatliligin canim. Kismet Orlando'da tanismakmis. Arkadasligimizin hep boyle surmesi temennisiyle...

    ReplyDelete