Thursday, July 10, 2008

MUBAREK UC AYLAR HOSGELDI!

Tum arkadaslarimin mubarek uc aylari kutlu olsun, insallah nice hayirlara vesile olsun. Cok bereketli, feyizli, bir doneme girdik. Insallah Ramazan'in sonuna bayrama affedilmis, manevi ikramlara erismis, ahlaken guzellesmis, daha iyi bir insan olarak ulasiriz. Zaten Rabbimiz bizi Ramazan'a o manevi havaya hazirliyor iki ay boyunca.

Peygamberimizin cogumuzun bildigi hadis-i serif'i Receb Allah'in ayi, Saban benim ayim, Ramazan'da ummetimin ayi diyor. O sebeple bu ayda cokca tovbe etmek (gunahlarimiza pisman olup bir daha yapmamaya niyet ederek, kotu huylarimizi da iyilestirmeye gayret ederek bolbol estagfirullah demek, en azindan peygamberimizin sunnetine uyup gunde 100 defa demek), af dilemek, iyi insan olmaya simdiden gayret gostermek, ve bolca oruc tutmak tavsiye ediliyor.
Tum dostlarima bu manevi hedeflere ulasmada gayretler ve basarilar diliyorum. Bizde mubarek Recep ayina yollarda girdik, cok guzel yerler gorduk, sukrettik, tefekkur etmeye calistik. Sizlerle de birkac resim paylasiyorum, eminim cok begeneceksiniz arkadaslar. Rizeli bir arkadasiniz olarak, bana karadenizi animsatti, sanki koyumuze gitmis gibi oldum.

Gittigimiz parkin ismi Glasier National Park, Montana eyaletinde, Kanada'ya 20 mil uzaklikta, en kuzeyde bir ulusal park. Ayi uyarilarindan baya tedirgin olduk, durbunle de kocaman bir boz ayiyi gorme firsatimiz oldu.

3 comments:

  1. Esmacim, ne derlermis tebdili mekanda ferahlik varmis. Cok guzel yerleri gormussunuz, resimler de cok super cekilmis. Aslinda biraz da oralarda yaptiginiz lezzetli menemenden bahsedebilirdin:))))
    Ozellikle acik havada herseyin lezzeti bir baska oluyor...

    ReplyDelete
  2. oo melemen mi yediniz bi de, ben de isteriiimmmm:))

    ReplyDelete
  3. Aysenurcum simdi arkadaslarin canini cektirmemek icin yazmamistim aslinda :) Kalimeerocum, odun atesinde bir menemen yaptik ki sorma :) cok lezzetli oldu, keske birlikte birgun yapip yeme firsatimiz olsa...

    ReplyDelete