Sunday, September 06, 2009

THANK YOU! / tesekkurler!


Today is my birthday, and this is the very delicious cake that my lovely neighbor Tiffany made for me. She came to my door by singing birthday song with Reagan ( her cute daughter), that was such a lovely moment for me. We love the cake! it was very moisture and very good flavor. we are waiting for the recipe Tiffany. Thank you very much for your great friendship!

Bu guzel kek dogum gunum sebebi ile benim icin yapip getiren komsum Tiffany'den. Tatli kizi Reaganla getirdigi kekini verirken ozellikle herseyin ev yapimi oldugunu, benim icin icinde alkol var diye vanilla extract koymadigini hemen soyledi, yumusacik, cok guzel aromali bir kekti. Tarifni Tiffany'den aliralmaz sizlerle de paylasacagim. Beni bugunde hatirlayan tebriklerini yollayan tum dostlarima ve arkadaslarima buradan tesekkurlerimi yolluyorum, hepinize bu mubarek Ramazan ayinda bende hayirli, saglikli, ve Rabbimin rizasina uygun bir omur diliyorum, selam ve dua ile....

4 comments:

  1. Esmacim, Tiffany gibi bir komsun oldugu icin cok sanslisin:)))
    Sevdiklerinle daha nice yillara...

    ReplyDelete
  2. tesekkurler Aysenurcum, cevremdeki tum sevdiklerimden, dostlarimdan dolayi cok sukrediyorum, Rabbim hepimizi sevdikleriyle arkadas eylesin insallah, senin mesajini aldim, cok tesekkurler!

    ReplyDelete
  3. Esma'cigim dogumgununu buradan da kutlayayim. Nice yillara saglikla, huzurla, ailenle beraber erersin insallah. Sevgilerimle..

    ReplyDelete
  4. Saol eminecim, bende sana sevdiklerinle hayirli uzun omurler diliyorum canim, kulaklaeini cinlatiyoruz buralarda, muhabbetle..

    ReplyDelete