Minik kup kup dogradigimiz yemeklik yesil kabakarimizi azcik yagda yumusayana dek soteliyoruz, sogumaya birakiyoruz. Ayri yerde sarimsakli yogurdumuzu hazirlayip, soguyan kabaklarla karistiriyoruz, uzerine bol nane serpiyoruz, ve afiyetle yiyoruz. :)
ellerine sağlık esmacım.Eminim tadı çok güzeldir.bende buna benzer bir salata yapıyorum tek farkı içine dereotu ve ceviz var öylesini de bi dene çok güzel oluyor. Birde senin un helvan vardı 1234 lü :) rakamlar aklımda kalmış ama 1 neydi 2 neydi onu unuttum.Sitende tarifi varmı? İzmirde Çeşmede beraber yapmıştık :)
ReplyDeletebir dahakine bende ceviz ve dereotu ekleyeim, cok severim cevizi yogurtlu salatalarda, un helvasi tarifi de var blogda elifcim, ama ben senin icn hemen buraya da yazayim, 1 br. yag, 2 br. un, 3 br. seker, 4 br. su hadi afiyet olsun :)
ReplyDelete