Ben ayrica pirinc yerine bulgurla yapiyorum. Dudukluye biraz zeytinyagi koydum, uzerine 3-4 yemek kasigi bulgur (ben cocuklar icin biraz daha besleyici olsun diye bulguru yarim bardak kadar koydum), uzerine dogradigimiz pirasa, istege bagli minik dogranmis havuc, tuz, 1 limon suyu, 1 br. sicak su ekliyoruz. (ben bulguru fazla koydugum icin suyu 1 bucuk bardak koydum, tam oldu). Duduklumuzu kapatip sebze ayarinda pisiriyoruz, hemen pisiyor zaten. Yaninda yogurt ve taze bir dilim ekmekle afiyetle yiyoruz. En basta dedigim gibi kolay, lezzetli, hafif ve saglikli bir tarif :)
Tuesday, December 29, 2009
kolay, lezzetli, hafif, saglikli...
Ben ayrica pirinc yerine bulgurla yapiyorum. Dudukluye biraz zeytinyagi koydum, uzerine 3-4 yemek kasigi bulgur (ben cocuklar icin biraz daha besleyici olsun diye bulguru yarim bardak kadar koydum), uzerine dogradigimiz pirasa, istege bagli minik dogranmis havuc, tuz, 1 limon suyu, 1 br. sicak su ekliyoruz. (ben bulguru fazla koydugum icin suyu 1 bucuk bardak koydum, tam oldu). Duduklumuzu kapatip sebze ayarinda pisiriyoruz, hemen pisiyor zaten. Yaninda yogurt ve taze bir dilim ekmekle afiyetle yiyoruz. En basta dedigim gibi kolay, lezzetli, hafif ve saglikli bir tarif :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment